Uusi Maailma Ranteessasi

Uusi Maailma Ranteessasi

Apple on juuri julkaissut kaksi uutta Apple Watch mallia: Series 9 ja Ultra 2. Molemmat ovat täynnä uusia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistä parempia terveyden, hyvinvoinnin ja viihteen seuralaisia.

Apple Watch Series 9 on Applen uusin lippulaivamalli, joka tarjoaa parannetun suorituskyvyn, akunkeston ja näytön. Series 9:ssä on uusi S9-siru, joka on 20 % nopeampi kuin edellisen sukupolven S8-siru. Tämä tarkoittaa, että sovellukset avautuvat nopeammin, ilmoitukset näkyvät selkeämmin ja kellon käyttö on sulavampaa. 

Apple Watch Ultra 2 on Applen uusin erikoismalli, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiivisille käyttäjille. Ultra 2:ssa on kaikki Series 9:n ominaisuudet, mutta lisäksi se tarjoaa ainutlaatuisia etuja, kuten kestävämmän rungon, paremman GPS:n ja lisää terveysominaisuuksia. Ultra 2:n runko on valmistettu titaanista, joka on kevyt mutta lujempi kuin ruostumaton teräs. Runko on myös naarmuuntumaton ja vedenkestävä jopa 100 metriin asti. Ultra 2:n GPS on tarkempi ja nopeampi kuin Series 9:n, joten voit seurata juoksu-, pyöräily- tai uintireittejäsi tarkasti.

Miksi sitten kannattaa päivittää vanha Apple Watchisi uuteen malliin? Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä se riippuu siitä, mitä haluat älykellostasi. Jos olet tyytyväinen nykyiseen kelloosi ja et kaipaa lisää ominaisuuksia tai parempaa suorituskykyä, voit hyvin pitää sen vielä jonkin aikaa. Jos kuitenkin haluat nauttia uusimmasta teknologiasta ja saada enemmän irti älykellostasi, uudet mallit voivat olla houkuttelevia vaihtoehtoja. Esimerkiksi jos käytät kelloasi paljon treenaamiseen tai terveytesi seuraamiseen, Ultra 2 voi olla sinulle sopiva valinta. Jos taas haluat yleiskäyttöisen kellon, joka näyttää hyvältä ja toimii nopeasti, Series 9 voi olla sinun juttusi.

Lopuksi haluamme muistuttaa, että Apple Watch ei ole vain älykäs laite, vaan myös henkilökohtainen asuste. Siksi voit valita itsellesi sopivan mallin, värin ja rannekkeen monista vaihtoehdoista. Voit myös vaihdella rannekkeita tilanteen mukaan, sillä ne ovat yhteensopivia kaikkien Apple Watch -mallien kanssa. Jos siis haluat piristää ulkonäköäsi tai ilmaista persoonallisuuttasi, Apple Watch antaa sinulle siihen mahdollisuuden.

Takaisin blogiin