Mikä on AirTag?

Mikä on AirTag?

Nykyään meillä on niin paljon tärkeitä asioita, joita emme halua kadottaa, kuten avaimet, lompakot ja laukut. Tämä on paikka, jossa Apple AirTag tulee peliin. AirTag on innovatiivinen ja pieni GPS paikannin, joka auttaa sinua pitämään silmällä ja paikantamaan tärkeitä esineitäsi.

 

Mikä on AirTag?

AirTag on pieni, pyöreä laite, joka on noin kolikon kokoinen. Se on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua seuraamaan ja paikantamaan kadonneita tai unohtuneita esineitä. AirTag yhdistyy langattomasti Apple-laitteisiin, kuten iPhoneen ja iPad'iin, käyttäen Bluetooth-yhteyttä. Se hyödyntää myös Applein laajaa Find My -verkostoa, joka auttaa sinua paikantamaan kadonneita esineitäsi. Jotta saat AirTagisi esimerkiksi avaimiisi kiinni, tarvitset sille avaimenperän.

 

Miten AirTag toimii?

AirTag:in toimintaperiaate perustuu Bluetoothin ja Find My -verkoston yhdistelmään. Kun kiinnität AirTagin esineeseen, voit nimetä sen ja asettaa sen seurantaan iPhone-sovelluksella. Kun olet kadottanut esineesi, voit käyttää esimerkiksi iPhoneasi tai iPadiasi paikantamaan sen. AirTag lähettää signaaleja, joita muut Apple-laitteet voivat havaita, ja ne ilmoittavat sijainnin Etsi -sovelluksessa.

Kun asetat AirTag:in esineeseen, voit seurata sen sijaintia Etsi -sovelluksella. Sovellus näyttää AirTagin tarkan sijainnin kartalla, ja voit myös laittaa sen hälyttämään auttaaksesi löytämään sen helpommin.

 

Turvallisuus ja yksityisyys

Apple on panostanut vahvasti AirTagin turvallisuuteen ja yksityisyyteen. AirTag ei tallenna tietoja sen sijainnista, eikä sitä voi käyttää muiden ihmisten seuraamiseen. Lisäksi, jos AirTag on pitkään toisen henkilön mukana, se alkaa antaa hälytyksen ilmoittaen siitä, jotta käyttäjä voi reagoida tilanteeseen.

 

AirTagin akku

AirTag käyttää tavallista litteää paristoa, ja sen arvioidaan kestävän useita vuosia normaalissa käytössä. Pariston vaihtaminen on helppoa, ja laite ilmoittaa itse, kun on aika vaihtaa paristo.

 

Takaisin blogiin