Mikä on MagSafe?

Mikä on MagSafe?

MagSafe on Applen kehittämä magneettinen teknologia, joka on käytössä uusimmissa iPhone-puhelimissa. MagSafen ansiosta puhelimeen voi kiinnittää langattoman laturin ja erilaisia lisävarusteita, kuten lompakon ja matkalaturin. MagSafen tarkoituksena on tehdä langattomasta lataamisesta nopeampaa ja helpompaa sekä tarjota uusia mahdollisuuksia puhelimen personointiin ja käyttöön.

MagSafen toiminta perustuu siihen, että puhelimen takana on pyöreä magneettirengas, joka kiinnittyy laturiin tai lisävarusteeseen. Magneetit kohdistavat puhelimen ja laturin täydellisesti toisiinsa, jolloin lataus sujuu optimaalisesti. MagSafe-laturi voi ladata iPhone 15-, iPhone 14-, iPhone 13- ja iPhone 12 -malleja jopa 15 W teholla. MagSafe-laturi on yhteensopiva myös vanhempien iPhone-mallien sekä AirPods-kuulokkeiden kanssa, mutta silloin latausteho on pienempi.

MagSafe on siis innovatiivinen ja monipuolinen teknologia, joka tuo uusia ulottuvuuksia iPhone-puhelinten käyttöön. MagSafen avulla voi ladata puhelinta nopeasti ja helposti sekä hyödyntää erilaisia lisävarusteita, jotka parantavat puhelimen toimintoja ja ulkonäköä.

 

Takaisin blogiin