Miten Tehdä Enemmän Apple Watchilla

Miten Tehdä Enemmän Apple Watchilla

Apple Watch on muuttunut vuosien varrella pelkästä älykellosta monipuoliseksi laitteeksi, joka voi auttaa sinua pysymään yhteydessä, seuraamaan terveyttäsi ja jopa hallitsemaan älykotiisi. Monet käyttäjät kuitenkin raapaisevat vain pintaa siitä, mitä tämä pieni voimanpesä voi todella tehdä. Tässä blogissa käymme läpi parhaat vinkit ja temput, joiden avulla voit hyödyntää Apple Watchiasi entistä paremmin.

 

Räätälöi Myötävaikutusnäkymät

Tiedän, että jokainen meistä on yksilöllinen. Siksi Apple Watch antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kellotauluasi juuri niin kuin haluat. Voit lisätä suosikkiappisi tai pikatoimintosi helposti saataville. Ja vinkkinä, voit luoda erilaisia kellotauluja eri tilanteisiin, joten kuntoiluun, työhön tai vaikka deittailtaan voi olla eri ilmeet!

 

Käytä Apple Watchia Ilman iPhonea

Oletko koskaan halunnut lähteä lenkille ilman puhelintasi? Tai mennä uimaan ilman, että mietit, missä puhelimesi on? Apple Watchisi mahdollistaa sen. Voit soittaa, viestittää ja nauttia musiikista - kaikki ilman iPhoneasi (jos sinulla on GPS + Cellular kello).

 

Nopea Vastaus Viesteihin

Kun saat tekstiviestin Apple Watchiisi, voit vastata nopeasti valmiilla vastauksilla, kuten "Ok" tai "Nähdään pian". Voit myös luoda omia mukautettuja vastauksiasi Watch-sovelluksessa iPhonessasi.

Hallitse Älykotiäsi

Jos sinulla on Apple HomeKit -yhteensopivia laitteita kotona, voit ohjata niitä Apple Watchillasi. Sammuta valoja, säädä termostaattia tai tarkista ovikameran live-näkymä suoraan ranteestasi.

Kuntoiluseuranta

Apple Watch on loistava kumppani kuntoiluun. Se seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykettäsi ja auttaa sinua saavuttamaan päivittäiset kuntoilutavoitteesi. Kokeile erilaisia treenimuotoja ja seuraa edistymistäsi Aktiivisuus-sovelluksessa.

Käytä Ääniohjausta

Sano vain "Hei Siri" aktivoittaaksesi Siri Apple Watchissasi. Voit esimerkiksi kysyä säätietoja, asettaa muistutuksia tai ohjata musiikkia.

Etsi Kadonnut iPhone

Oletko koskaan laittanut iPhoneasi jonnekin ja unohdanut mihin? Apple Watchin avulla voit helposti soittaa puhelimeesi, jotta löydät sen nopeasti.
Apple Watch on monipuolinen laite, joka voi tehdä elämästäsi helpompaa ja hauskempaa. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua hyödyntämään kelloasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile eri toimintoja ja löydä ne, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi
Takaisin blogiin