Noutopiste on nyt täällä! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Lauttasaareen!

Noutopiste on nyt täällä! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Lauttasaareen!

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että varastomme on muuttanut uusiin ja tilaviin tiloihin Lauttasaareen. Tämä muutos on osa jatkuvaa pyrkimystämme palvella teitä entistäkin paremmin ja tehokkaammin.

Olemme erityisen iloisia siitä, että voimme tarjota sinulle mahdollisuuden noutaa tilauksesi aina arkisin klo 11-16 välillä, kun valitsette sen toimitusvaihtoehdoksi. Tämä nopea noutovaihtoehto on suunniteltu helpottamaan kiireellisiä tilanteita ja vastaamaan kaikkiin tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. Tilauksenne on noudettavissa välittömästi oston jälkeen.

Lisäksi, Jos olet päättänyt palauttaa tilauksesi, voit tehdä sen helposti suoraan uudessa varastossamme Lauttasaaressa. Tämä antaa sinulle uuden tavan hoitaa palautuksia kaupassamme. Muistattehan kuitenkin aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautustanne osoitteeseen: contact@omenakauppa.com

Uudet tilamme eivät ainoastaan paranna palvelumme nopeutta ja tehokkuutta, vaan ne myös mahdollistavat meille entistä laajemman valikoiman tarjoamisen. Haluamme varmistaa, että löydät meiltä aina tarvitsemasi tuotteet ja ratkaisut. Jos valikoimasta mielestäsi puuttuu jotain, laitathan meille viestiä ja katsotaan voimmeko tuoda toiveesi toteen. Arvostamme jokaista asiakasta ja palvelemme teitä parhaamme mukaan.

Takaisin blogiin