StandBy: Kätevä tapa hyödyntää laitetta latauksen aikana

StandBy: Kätevä tapa hyödyntää laitetta latauksen aikana

Kun iPhone on asetettu lataukseen ja laitettu kyljelleen, voit aktivoida StandBy-tilan, joka tarjoaa sinulle kätevän tavan saada hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa laitteesta. Tässä tilassa voit nähdä näytöllä käteviä widgettejä, suosikkikuviasi tai täydellisen kellon yhdellä vilkaisulla, ja tämä on mahdollista jopa etäämpää. StandBy-tila avaa lukuisia mahdollisuuksia, kuten käyttää iPhonea kelloradiona, digitaalisena valokuvakehyksenä, widget-näytönä, Live-seurannan laajana ruutuna ja paljon muuna.

StandBy-tilan käynnistämiseksi yhdistä iPhone laturiin ja aseta se kyljelleen. Kun "Aina näkyvillä" -asetus on päällä (tämä ominaisuus on saatavilla iPhone 14 Pro:ssa, iPhone 14 Pro Max:ssa, iPhone 15 Pro:ssa ja iPhone 15 Pro Max:ssa), StandBy-tila pysyy aktiivisena ja näyttää hyödyllistä tietoa. Muissa iPhone-malleissa, voit aktivoida StandBy-tilan helposti napauttamalla näyttöä, kevyesti liikuttamalla pöytää, jolla iPhone sijaitsee, tai käyttämällä Siriä.

Widgettien, kuvien ja kellon välillä voit vaihtaa pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Voit selata eri näkymien vaihtoehtoja pyyhkäisemällä ylös tai alas.

Kaiken lisäksi StandBy-tila muistaa mieltymyksesi siitä, haluatko nähdä kellon, kuvia vai widgettejä, ja se tekee sen huomioimalla sen, missä lataat iPhoneasi MagSafella. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa sen näyttämään ajastimen keittiössäsi tai toimimaan herätyskellona vuoteesi vieressä.

Miten laitan StandBy tilan päälle tai pois?

StandBy-tilan pois tai päällekytkemiseksi siirry Asetukset-valikkoon ja valitse "StandBy". Täällä voit ja laittaa päälle, sekä deaktivoida StandBy-tilan. 

Kun Yötila on aktivoitu StandBy-tilassa, näyttö mukautuu automaattisesti yön hämärään ympäristöön ja näkyy punaisen sävyisenä, mikä estää sen häiritsemästä untasi.

 

 

Takaisin blogiin