FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Klassinen panssarilasi on suora kirkas näyttöön kiinnittyvä lasi, jota ei ole muotoiltu kaartumaan puhelimen näytön reunojen mukaisesti. Tästä syystä klassinen näytönsuoja on hieman näyttöä pienempi. Lasin reunat on pyöristetty pehmeiksi, jotta et satuta sormiasi puhelinta käyttäessäsi. Klassisen lasin etu on, että se on todella helppo asentaa.

Koko näytön panssarilasit on muotoiltu reunoilta kaartuviksi, ja niissä on yleensä mustaksi värjätty reunus. Lasi siis istuu erittäin huomaamattomasti laitteen näytölle reunasta reunaan. Olethan tarkkana koko näytön panssarilasin asennuksessa, että suoja osuu aivan keskelle näyttöä – muutoin kaartuvat reunat voivat puskea lasin irti näytöstä.

Omenakauppa.com iPhone panssarilasin tilauksen mukana saat muutamia asennusta helpottavia tarvikkeita. Tässä ohjeet jotta onnistuisit asennuksessa aina parhaalla mahdollisella tavalla:

  1. Pyyhi näyttö ensin kostealla Numero 1 liinalla
  2. Kuivaa sen jälkeen näyttö kuivalla Numero 2 liinalla, ja tarkista ettei näytössä ole enää sormenjälkiä tai muita epäpuhtauksia.
  3. Kun näyttö on puhdas ja pölytön, irroita panssarilasista välittömästi suojaava tarra, ja aseta se näytön päälle tarkistaen että korvakuulokeaukko ja kotinäppäin osuvat kohdalleen.
  4. Anna panssarilasin “imeytyä” näyttöön ja korjaa mahdolliset jääneet ilmakuplat painamalla ja liuttumalla esim. liinaa näytön päällä.

Mikäli jokin välivaiheista ei onnistu täysin, kannattaa se tehdä uudelleen parhaalla mahdollisella tavalla. Aiemmin mainitut asiat varmistavat panssarilasille parhaan mahdollisen kinnittymisen, jotta ilmakuplia tai muita käyttöä haittaavia tekijöitä ei jäisi panssarilasin ja näytön väliin.

Käytämme vain maksutapoja, joilla myös itse haluaisimme maksaa. Siitä syystä meillä voi maksaa luottokortin lisäksi MobilePaylla, PayPalilla, Apple Paylla sekä Google Paylla

Latausjohtomme ovat laadukkaita ja hyvin toimivia oheistuotteita, jotka eivät vahingoita puhelimen akkua. Ei siis hätää – voit tilata vaikka koko perheelle uudet latausjohdot!

Mikäli lähetyksestä puuttuu jokin tuote tai ette ole saaneet lähetystä ollenkaan, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa contact@omenakauppa.com

Paketin pitäisi saapua viikon sisällä tilauksesta. Tarjoamme yli 25€ tilauksiin ilmaisen toimituksen. Joskus toimittajakumppanillamme Postilla kestää tavallista pidempään toimittaa paketti. Suosittelemme siis odottamaan rauhassa ja tarkkailemaan paketin tilannetta mikäli lähetyksessänne on seurantakoodi. 

Myöhästyneistä lähetyksistä voi olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteesta contact@omenakauppa.com