Ilmainen seurattava toimitus yli 25€ tilauksiin

AirPods 3 Kotelo

9,90 

Saatavuus: Varastossa

Minimalistinen Musta AirPods 3 Kotelo suojaa kuulokkeesi tehokkaasti iskuilta ja naarmuilta. Kuori tuntuu ohuutensa vuoksi todella hyvältä kädessä, eikä se häiritse AirPodsien käyttöä millään tavalla. Kotelo kiinnittyy kuulokkeisiin tiukasti.

  • Väri: Musta
  • Toimii langattoman latauksen kanssa
  • Suojaa sivuihin ja reunoihin kohdistuvilta iskuilta
  • Ohut ja kestävä muotoilu
  • Parantaa pitoa

Suojakuori on Edullisin Vakuutus Laitteellesi

Suojaa naarmuilta

Parhaat materiaalit

Parantaa pitoa

Helppo asentaa

Kattava suojaus

Iskunkestävä

Laadukkaiden Omenatarvikkeiden Verkkokauppa

Puhelin kokee kovia halusit tai et. Kerta toisensa jälkeen se ottaa vastaan iskuja, jotka vaurioittavat näyttöä ja pahimmassa tapauksessa rikkovat sen lopullisesti. Suojaa iPhonesi Omenakaupan laadukkailla suojakuorilla.

Tyylikäs ja yksinkertainen

Teimme kuoret, joita haluamme myös itse käyttää. Siksi kuorissa ei ole logoa ja värivalinta on musta. Omenakaupan suojakuoret ovat ajattomia ja toimivat milloin tahansa, missä tahansa.

Ensiluokkainen tuntuma

Mustat suojakuoremme ovat tyylikkyydensä lisäksi käytännölliset ja suojaavat puhelinta moitteettomasti. Kuorien ohuus ja silikonin mukava tuntuma tekevät kuorista helpon valinnan puhelimesi suojaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirPods 3 Kotelo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miksi Omenakauppa.com

Me Omenakaupalla ihmettelimme, miksi suuret elektroniikkaliikkeet myyvät panssarilaseja ja suojakuoria älyttömään hintaan. Siitä lähti idea tuoda samat, laadukkaat tuotteet ihmisten saataville, järkevään hintaan. Meiltä tilaamalla maksat kätevästi helpoilla & luotettavilla maksutavoilla ja saat tuotteet suoraan kotiisi.