AirPods 3 Kotelo

9,90 

Saatavuus: Varastossa

Minimalistinen Musta AirPods 3 Kotelo suojaa kuulokkeesi tehokkaasti iskuilta ja naarmuilta. Kuori tuntuu ohuutensa vuoksi todella hyvältä kädessä, eikä se häiritse AirPodsien käyttöä millään tavalla. Kotelo kiinnittyy kuulokkeisiin tiukasti.

  • Väri: Musta
  • Toimii langattoman latauksen kanssa
  • Suojaa sivuihin ja reunoihin kohdistuvilta iskuilta
  • Ohut ja kestävä muotoilu
  • Parantaa pitoa

Edullisin Vakuutus Laitteellesi

Suojaa naarmuilta

Kestävät materiaalit

Parantaa pitoa

Helppo asentaa

Kattava suojaus

Iskunkestävä

Laadukkaiden Omenatarvikkeiden Verkkokauppa

Puhelin kokee kovia halusit tai et. Se ottaa vastaan iskuja, jotka vaurioittavat näyttöä ja lopulta rikkovat sen lopullisesti. Suojaa iPhonesi Omenakaupan laadukkailla suojakuorilla.

Tyylikäs ja yksinkertainen

Suunnittelimme kuoret, joita haluamme myös itse käyttää. Suojakuorissa ei ole logoa ja värimaailma on hillitty, mutta tyylikäs. Omenakaupan suojakuoret iPhoneille ovat ajattomia ja toimivat milloin tahansa, missä tahansa.

Ensiluokkainen tuntuma

iPhone suojakuoremme ovat tyylikkyydensä lisäksi käytännölliset ja suojaavat puhelinta moitteettomasti. Kuorien ohuus ja silikonin mukava tuntuma tekevät kuorista ykkösvalinnan puhelimesi suojaksi.

Omenakauppa.com

Idea Omenakaupasta lähti tavaratalojen ylihinnoitelluista panssarilaseista, latureista ja suojakuorista. Tuotevalikoimamme on laajentunut pelkistä panssarilaseista esimerkiksi suojakuoriin, latauskaapeleihin, Magsafe-latureihin ja AirPods koteloihin. Meiltä tilaamalla saat laadukkaat tuotteet järkevään hintaan luotettavasti suoraan kotiisi.