iPhone 11 Pro Panssarilasi

9,90 12,90 

Poista

iPhone 11 Pro panssarilasi pelastaa laitteesi näytön vaurioilta. Erittäin ohut ja kirkas lasi tekee käytöstä miellyttävää, etkä huomaa sitä jokapäiväsessä käytössä. Panssarilasi on joustamatonta lasia, joka on erinomainen suojaamaan iPhonen haurainta, sekä usein kalleinta osaa, eli näyttöä. Suojalasi ei häiritse kosketusnäytön toimintaa tai muutakaan käytettävyyttä.

Panssarilasin oleophobinen pinnoite estää kalvon naarmuuntumisen, sormenjälkien ja muiden epäpuhtauksien tarttumisen pintaan kiinni, sekä helpottaa kalvon puhdistusta. Suojalasi on valmistettu kemiallisesti vahvistetusta lasista.

 • Valmistettu oikeasta 0,3mm paksusta lasista
 • 9H luokan kovuus
 • Oleofobinen pinnoite vähentää sormenjälkiä
 • Pitävä silikonikiinnitys
 • Erittäin kirkas lasi joka ei himmennä näyttöä
 • Kiinnittyy staattisesti puhelimen näyttöön
 • Helppo poistaa ja vaihtaa
 • Pakkaukseen sisältyy puhdistusliinasetti

Asennusohjeet

Edullisin vakuutus laitteellesi

Suojaa naarmuilta

Parhaat materiaalit

Responsiivinen

Helppo asentaa

Kattava suojaus

Iskunkestävä

Laadukkaiden Omenatarvikkeiden Verkkokauppa

Puhelin kokee kovia halusit tai et. Kerta toisensa jälkeen se ottaa vastaan iskuja, jotka vaurioittavat näyttöä ja pahimmassa tapauksessa rikkovat sen lopullisesti. Suojaa iPhonesi Omenakaupan laadukkailla panssarilaseilla.

 

Helppo ja nopea asennus

Tilauksen mukana tulevat kaikki asennukseen vaadittavat tarvikkeet. Panssarilasi on helppo asentaa itse ja löydät sivuiltamme myös asennusta helpottavan asennusvideon.

Ohut ja huomaamaton

Iphone panssarilasit on suunniteltu toimimaan iPhonen edistyneen kosketusnäytön kanssa lisäämällä vain 0,3mm ohuen suojan näyttöön.

3 arviota tuotteelle iPhone 11 Pro Panssarilasi

 1. Antti V

  Ostin Instagram-mainoksen pohjalta ja ollut erittäin tyytyväinen. Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu sekä laadukas tuote – kaikki toimii!

 2. Sara K

  Tilannut useasti ja aina ollut tuotteet sekä palvelu erinomaista!

 3. Nori

  Lasi saapui kirjeenä nopeasti suoraan postilaatikkoon. Plussaa myös ystävällisestä ja nopeasta asiakaspalvelusta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Omenakaupan Tarina

Idea Omenakaupasta lähti tavaratalojen ylihinnoitelluista panssarilaseista, latureista ja suojakuorista. Tuotevalikoimamme on laajentunut pelkistä panssarilaseista esimerkiksi suojakuoriin, latauskaapeleihin, Magsafe-latureihin ja AirPods koteloihin. Meiltä tilaamalla saat laadukkaat tuotteet järkevään hintaan luotettavasti suoraan kotiisi.