iPhone 12 Suojakuori MagSafella

19,90 

Toimitusaika 1-5 päivää

Tämä kuori antaa iPhonesi omien värien loistaa. Se tarjoaa laitteelle lisä­suojaa ja on ohut, kevyt ja miellyttävä kädessä.

Joustavista materiaa­leista valmistettu kuori istuu erinomaisesti painik­keiden päälle, joten laitteen käyttö on helppoa. Naarmuuntumiselta suojaavaa pinnoitetta on käytetty sekä sisä‑ että ulkopinnassa.

Kuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhoneen. Niinpä sen kiinnittäminen on aina yhtä vaivatonta ja sen langaton lataaminen entistä nopeampaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille.

Saatat myös pitää...

Edullisin Vakuutus Laitteellesi

Suojaa naarmuilta

Kestävät materiaalit

Parantaa pitoa

Helppo asentaa

Kattava suojaus

Iskunkestävä

Laadukkaiden Omenatarvikkeiden Verkkokauppa

Puhelin kokee kovia halusit tai et. Se ottaa vastaan iskuja, jotka vaurioittavat näyttöä ja lopulta rikkovat sen lopullisesti. Suojaa iPhonesi Omenakaupan laadukkailla suojakuorilla.

Tyylikäs ja yksinkertainen

Suunnittelimme kuoret, joita haluamme myös itse käyttää. Suojakuorissa ei ole logoa ja värimaailma on hillitty, mutta tyylikäs. Omenakaupan suojakuoret iPhoneille ovat ajattomia ja toimivat milloin tahansa, missä tahansa.

Ensiluokkainen tuntuma

iPhone suojakuoremme ovat tyylikkyydensä lisäksi käytännölliset ja suojaavat puhelinta moitteettomasti. Kuorien ohuus ja silikonin mukava tuntuma tekevät kuorista ykkösvalinnan puhelimesi suojaksi.

Omenakauppa.com

Idea Omenakaupasta lähti tavaratalojen ylihinnoitelluista panssarilaseista, latureista ja suojakuorista. Tuotevalikoimamme on laajentunut pelkistä panssarilaseista esimerkiksi suojakuoriin, latauskaapeleihin, Magsafe-latureihin ja AirPods koteloihin. Meiltä tilaamalla saat laadukkaat tuotteet järkevään hintaan luotettavasti suoraan kotiisi.