Ilmainen seurattava toimitus yli 25€ tilauksiin

iPhone 8 Plus Panssarilasi

9,90 

iPhone 8 Plus panssarilasi pelastaa laitteesi näytön vaurioilta. Erittäin ohut ja kirkas lasi tekee käytöstä miellyttävää, etkä huomaa sitä jokapäiväsessä käytössä. Panssarilasi on joustamatonta lasia, joka on erinomainen suojaamaan iPhonen haurainta, sekä usein kalleinta osaa, eli näyttöä. Suojalasi ei häiritse kosketusnäytön toimintaa tai muutakaan käytettävyyttä.

Panssarilasin oleophobinen pinnoite estää kalvon naarmuuntumisen, sormenjälkien ja muiden epäpuhtauksien tarttumisen pintaan kiinni, sekä helpottaa kalvon puhdistusta. Suojalasi on valmistettu kemiallisesti vahvistetusta lasista.

 • Valmistettu oikeasta 0,3mm paksusta lasista
 • 9H luokan kovuus
 • Oleofobinen pinnoite vähentää sormenjälkiä
 • Pitävä silikonikiinnitys
 • Erittäin kirkas lasi joka ei himmennä näyttöä
 • Kiinnittyy staattisesti puhelimen näyttöön
 • Helppo poistaa ja vaihtaa
 • Pakkaukseen sisältyy puhdistusliinasetti

Asennusohjeet

Edullisin vakuutus laitteellesi

Suojaa naarmuilta

Parhaat materiaalit

Responsiivinen

Helppo asentaa

Kattava suojaus

Iskunkestävä

Laadukkaiden Omenatarvikkeiden Verkkokauppa

Puhelin kokee kovia halusit tai et. Kerta toisensa jälkeen se ottaa vastaan iskuja, jotka vaurioittavat näyttöä ja pahimmassa tapauksessa rikkovat sen lopullisesti. Suojaa iPhonesi Omenakaupan laadukkailla panssarilaseilla.

Helppo ja Nopea Asennus

Tuotteen mukana tulevat kaikki asennuksen tarvittavat tarvikkeet. Näiden lisäksi tarvitset vain hetken aikaa ja laitteesi on turvassa.

Ohut ja Responsiivinen

Iphone panssarilasit on suunniteltu toimimaan iPhonen edistyneen kosketustuntuman kanssa lisäämällä vain 0,3mm ohuen suojan näyttöön.

4 arviota tuotteelle iPhone 8 Plus Panssarilasi

 1. Jiil V (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote oli mitä piti. Ainakin todennäköisesti säästetään nyt huoltokuluissa, kun on takakuori ja tämä lasi. Seminopea postitus, eli voin suositella!

 2. Tero (varmistettu kirjoittaja)

  Edullinen ja panssarilasin asennuksen jälkeen näytön kosketusherkkyys on erinomainen. Lasi on liukas ja tuntuu hylkivän hyvin sormenjälkiä. Suosittelen ehdottomasti tuotetta muillekkin. Lisäksi tuotteen toimitus oli erittäin nopeaa.

 3. Lauri H

  Edullinen, hyvä palvelu ja nopea toimitus!

 4. Maria K.

  Osuin vahingossa mainokseen instagramissa ja tilasin. Todella edullinen muihin vastaaviin verrattuna, mitä olen aiemmin ostanut esim. gigantista. Laadussa en huomaa mitään eroa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Miksi Omenakauppa.com

Me Omenakaupalla ihmettelimme, miksi suuret elektroniikkaliikkeet myyvät panssarilaseja ja suojakuoria älyttömään hintaan. Siitä lähti idea tuoda samat, laadukkaat tuotteet ihmisten saataville, järkevään hintaan. Meiltä tilaamalla maksat kätevästi helpoilla & luotettavilla maksutavoilla ja saat tuotteet suoraan kotiisi.