Ilmainen seurattava toimitus yli 25€ tilauksiin

Lightning–USB-kaapeli (5 m)

19,90 

(1 tuotearvio)

Saatavuus: Varastossa

USB 2.0 -kaapelilla voit liittää iPhonen, iPadin tai iPodin Lightning-liittimen avulla tietokoneen USB-porttiin synkronointia ja latausta varten. Voit liittää kaapelin myös USB-virtalähteeseen ja ladata laitteesi kätevästi pistorasiasta.

Vuoden Takuu kaikkiin Johtoihin

Tukee pikalatausta

Vuoden takuu

Parhaat materiaalit

Nopea toimitus

Laadukkaat iPhone laturit

Miksi maksaa liikaa, kun alkuperäisen veroiset iPhone latauskaapelit saa myös Omenakaupasta? Tuotteen mukana tulevat kaikki asennuksen tarvittavat tarvikkeet.

Alkuperäiset materiaalit

Käytämme latureissamme Applen alkuperäisten kaapeleiden tavoin TPE + ABS yhdistelmää, joka takaa pitkän käyttöiän ja turvallisen latauksen. Laturi on yhteensopiva kaikkien iPhonejen ja iPadien kanssa, eikä sinun tarvitse tinkiä lataustehosta.

Kaikissa kaapeleissa 1 vuoden takuu

Tarjoamme kaikkiin johtoihimme 1 vuoden takuun. Jos laturisi menee rikki tavallisessa käytössä lähetämme sinulle uuden pikimmiten. Huomaathan, että latauskaapelimme ovat suunniteltu vain Apple tuotteille.

1 arvio tuotteelle Lightning–USB-kaapeli (5 m)

  1. Jari

    Viisimetrinen johto tuli tarpeeseen ja toimii erinomaisesti. Kiitos laadukkaasta palvelusta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miksi Omenakauppa.com

Me Omenakaupalla ihmettelimme, miksi suuret elektroniikkaliikkeet myyvät panssarilaseja ja suojakuoria älyttömään hintaan. Siitä lähti idea tuoda samat, laadukkaat tuotteet ihmisten saataville, järkevään hintaan. Meiltä tilaamalla maksat kätevästi helpoilla & luotettavilla maksutavoilla kuten ApplePay ja MobilePay ja saat tuotteet suoraan kotiisi.