MagSafe-laturi (1 m)

24,90 

Saatavuus: Varastossa

Langat­tomasti lataava MagSafe-laturi loksahtaa kohdalleen. Täydellisesti kohdistetut magneetit kiinnittyvät iPhone 12 & iPhone 13 -malleihin, joten langaton lataus sujuu nopeasti jopa 15 W teholla.

MagSafe-laturi sopii Qi-lataamiseen, joten sillä voidaan ladata langattomasti iPhone 8- tai uudemmat mallit sekä langattomalla latauskotelolla varustetut AirPods-mallit, aivan kuten millä tahansa Qi-yhteensopivalla laturilla.

Magneettinen kohdistus koskee vain iPhone 12 & iPhone 13 ‑malleja.

Saatat myös pitää...

Vuoden takuu kaikkiin kaapeleihin

Nopea toimitus

Tukee pikalatausta

Vuoden takuu

Silyttää akun kapasiteetin

Laadukkaat lightning ja MagSafe laturit

Miksi maksaa liikaa, kun alkuperäisen veroiset iPhone latauskaapelit saa myös Omenakaupasta? Valitse fiksummin ja tilaa meiltä laadukkaat latauskaapelit kaikille Apple-laitteille.

Alkuperäiset materiaalit

Käytämme latureissamme Applen alkuperäisten kaapeleiden tavoin TPE + ABS yhdistelmää, joka takaa pitkän käyttöiän ja turvallisen latauksen. Meiltä löydät laadukkaan ja tehokkaan laturin kaikille iPhone ja iPad -malleille.

Kaapeleilla vuoden takuu

Tarjoamme kaikkiin latausjohtoihimme yhden vuoden takuun. Mikäli laturisi menee rikki tavallisessa käytössä, lähetämme sinulle uuden pikimmiten. Huomaathan, että latauskaapelimme ovat suunniteltu vain Apple-tuotteille.

Omenakauppa.com

Idea Omenakaupasta lähti tavaratalojen ylihinnoitelluista panssarilaseista, latureista ja suojakuorista. Tuotevalikoimamme on laajentunut pelkistä panssarilaseista esimerkiksi suojakuoriin, latauskaapeleihin, Magsafe-latureihin ja AirPods koteloihin. Meiltä tilaamalla saat laadukkaat tuotteet järkevään hintaan luotettavasti suoraan kotiisi.