Kiitos!

Suuri kiitos, että valitsit meidät - olemme todella innoissamme saadessamme palvella sinua!

Jokainen tilaus on meille merkki siitä, että teemme jotain oikein, ja se innostaa meitä jatkuvasti parantamaan kauppaamme ja valikoimaa.

Toivomme, että nautit uusista hankinnoistasi yhtä paljon kuin me nautimme niiden valikoimaan saattamisesta. 🌟

Pienenettävä sisältö

Meidän tarinamme

Miksi maksaa enemmän, kun voi saada halvemmalla?

iPhonen omistajien ei pitäisi maksaa maltaita suojakuorista, latureista tai muista lisävarusteista. Emme löytäneet järkevän hintaisia, neutraaleja ja logottomia tuotteita, jotka sopisivat suojaamaan Omeniamme, joten perustimme Omenakaupan.

Tavoittteenamme on tarjota luotettava ja vaivaton ostokokemus tavaran tilaamisesta sen käyttöönottoon asti. Kaikki tuotteet lähtevät Suomesta ja ovat perillä kolmen päivän kuluessa.

Mikäli sinulla on ehdotus tuotevalikoiman laajentamisesta tai palautetta omenakaupan tiimille, asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa contact@omenakauppa.com.

Ota yhteyttä

Osaava asiakaspalvelu

Älä jää yksin kysymyksesi kanssa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin niin suomen kuin englannin kielellä. Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia alla olevasta linkistä.

Omenastore ei jätä vastaamatta yhteenkään viestiin. Jos ette ole saaneet vastausta vuorokauden sisällä, katsokaa roskapostinne huolellisesti läpi.

Yhteydenottolomake

  • Yli 50 000 Tyytyväistä asiakasta

    Laadukkaat panssarilasit, suojakuoret, lompakot sekä latausjohdot puhuvat puolestaan. Liity sinäkin Omenakerhoon ja koe korkean tason iPhone-tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan.

  • Luotettavat maksutavat

    Google Pay, Apple Pay, MobilePay, PayPal sekä korttimaksu takaavat turvallisen ostokokemuksen. Käytämme vain maksutapoja joilla haluamme myös itse maksaa.

  • Osaava asiakaspalvelu

    Älä jää yksin kysymyksesi kanssa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua arkipäivisin niin suomen kuin englannin kielellä.